Skaffa en lantlig inredning i hemmet


Att inreda hemmet kan både vara kul och lite utav en utmaning. Man ska inte underskatta det faktum att ett snyggt hem tar tid att bygga, det vill säga om man inte vill ta efter en inredningskatalog helt och hållet. Det kan ta både lång tid och i vissa fall kosta mycket pengar, även om det inte behöver göra det. Allting handlar om hur pass dedikerad man är och om det är viktigt med designprylar eller om man kan tänka sig med second hand, och så vidare. I det här inlägget kommer lite tips på hur man skaffar sig den där lantliga inredningen i hemmets alla rum.

Badrummet


När det kommer till badrummet så finns det mycket fint man kan göra. Vill man dock ta hjälp av en riktig expert så kan man kontakta Rörfokus och be dem om hjälp. Självklart kan det bli lite dyrare än om man gör det själv, men det är det väl ändå värt? Man ska ju inte ge sig in och börja styra upp rör och ledningar själv om man inte är expert. Dessutom är Rörfokus väldigt bra på det där med design också, så man får både ett snyggt, funktionellt och välfungerande badrum i precis den stilen man vill ha.

Vardagsrummet

Att få till den lantliga stilen i vardagsrummet kan också vara en utmaning, men här har man lite mer svängrum än i badrummet till exempel. Man kan matcha med olika möbler som man hittat på loppis, och om man inte tycker att det är så fräscht med en soffa second hand så kanske man kan hitta en ny som ändå passar in i stilen.

Sovrummet

I sovrummet kanske man inte kan göra så mycket mer än att ändra textilierna och kanske ställa in några gamla möbler som ger den där lantliga känslan. Sovrummet är såklart ett viktigt rum i våra hem och det är här som vi återhämtar oss. Se därför till att det är mysigt. Kanske ska man ställa in några ljuslyktor som man kan tända när mörkret faller.

Köket


Ett lantligt kök har varit populärt länge och det finns många snygga varianter att välja bland. Det absoluta favoriten just nu är att man ska ha vitt trä på luckorna och sedan ha svarta detaljer. När man väljer den vita färgen så ska den inte vara vit utan mer åt det gamla vita hållet. Lite mer matt, mot äggskal eller till och med ljust gul eller beige.

Uterummet

I uterummet är det också vanligt att man vill ha lite mer lantlig stil. Det finns mycket man kan hitta på och egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna när man inreder alla rummen i sitt hem.